Wesselink Buunk BV Contact

Uw partner in installatietechniek, service en onderhoud !

Home

MARSSTEDEN 44 | 7547 TC | ENSCHEDE | T: 053 203 00 68 | INFO@WESSELINKBUUNK.NL

WESSELINK BUUNK BV 
is een jong bedrijf met een solide basis van kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring. Met een team van 43 gemotiveerde en gediplomeerde vakmensen gaan we elke dag enthousiast aan de slag, met liefde voor de installatietechniek.

WESSELINK BUUNK BV
staat voor hoogstaand vakwerk en uitmuntende dienstverlening. Zowel voor particulieren, bedrijven en instellingen als bij woningbouwprojecten en renovatiewerkzaamheden.

 

Onze aanpak
De aanleg van installaties is voor veel bedrijven een noodzakelijke investering. Naast de prijs is het vooral belangrijk dat u erop kunt rekenen dat de werkzaamheden feilloos worden uitgevoerd en de installatie optimaal functioneert.


Advies
Uw vraag wordt door WESSELINK BUUNK BV omgezet in een oplossing. Omdat er vaak verschillende mogelijkheden zijn om hier invulling aan te geven, is het prettig dat u gebruik kunt maken van onze jarenlange praktijkgerichte ervaring met materialen en systemen, zowel op gebied van prijs als kwaliteit. Hierdoor zijn we in staat de concrete invulling van uw vraag aan te sluiten op uw wensen en uw budget.


Tijd om aan de slag te gaan!
Onze monteurs komen op de afgesproken tijd en plaats met alle benodigde materialen en voeren werkzaamheden vakkundig en vlot voor u uit. Ze gaan volledig zelfstandig hun gang waarbij de planning strak wordt aangehouden. Wij weten uit ervaring dat er zich onvoorziene (bouwkundige of praktische) omstandigheden kunnen voordoen. Onze monteurs denken altijd mee met openheid voor aanpassingen die ter plaatse nodig mochten zijn.


Opleveren
Nadat alle geplande werkzaamheden voor u zijn verricht, wordt alles netjes opgeruimd en volgt, samen met u, de instructie en eindcontrole. U wordt bijgepraat over de bediening van de installatie en we lopen tijdens de controle alles nog eens grondig na. WESSELINK BUUNK BV sluit de oplevering pas af als u heeft geconstateerd dat de werkzaamheden netjes zijn verricht en aangebrachte installatie feilloos werkt.


Onderhoud
Een auto heeft een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig. Dat geldt ook voor diverse installaties. Omdat u blindelings moet kunnen vertrouwen op een goede werking van uw installatie verzorgt WESSELINK BUUNK BV graag het onderhoud.


Nazorg garantie
Omdat wij een goede relatie met onze klanten belangrijk vinden, staan we na oplevering altijd voor u klaar mocht er een storing in de installatie optreden.