Wesselink Buunk BV Contact

Vakmensen met een allround aanbod

Diensten

WESSELINK BUUNK BV ... vakmensen met een allround aanbod.

Centrale verwarming
De aanschaf van een nieuwe CV installatie begint bij een goed en gedegen advies over de juiste aanschaf van uw ketel en het nodige vermogen. Is uw keuze gemaakt, dan kunt u kiezen uit een grote collectie radiotoren, convectoren en vloerverwarming. Niet alleen voor advies en aanleg, maar ook voor onderhoud van uw installatie kunt u bij ons terecht.


Sanitair
Of het nu gaat om het vervangen van uw toilet of een compleet nieuwe badkamer, zowel voor advies, aanleg als onderhoud kunt u bij ons terecht. U heeft een ruime keuze in stijlen, trends en design bij diverse showrooms in uw regio.


Drinkwaterinstallaties
Drinkwaterinstallaties worden door ons aangelegd, onderhouden en zonodig uitgebreid.


Gas
Aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties voor C.V., warmwatervoorzieningen en keukenaansluitingen kunnen verzorgt worden door WESSELINK BUUNK BV


Dak-, zinkwerk en hemelwaterafvoer
Het oude loodgietersvak zijn we niet vergeten! U kunt bij ons ook terecht voor zink-, lood- en koperwerk, denkt u eens aan dakgoten en hemelwaterafvoer, zowel bij renovatie als nieuwbouw! Ook werken wij natuurlijk met bitumineuze dakbedekking en PVC hemelwaterafvoer.


Riolering
Zowel binnen- als buitenriolering kan door WESSELINK BUUNK BV worden aangelegd en onderhouden.


Geen showroom en toch genoeg keuze?
Jazeker!

WESSELINK BUUNK BV werkt samen met diverse showrooms in uw regio. Wij maken voor u een afspraak en u kunt op uw gemak en in alle rust uw keuze maken op het gebied van verwarming, warmwater- en sanitaire voorzieningen. Kijk, vergelijk en maak uw keuze uit diverse trends, stijlen en geheel niet onbelangrijk; verschillende prijsklassen! Een vakkundig medewerker zal u voorzien van een goed advies.